Προγαμιαίος έλεγχος

Συγκεντρώνουμε για εσάς όλα τα στοιχεία του ατόμου που θέλετε να δημιουργήσετε οικογένεια για να μην υπάρχει κανένα ερωτηματικό και να γνωρίζετε πλήρως το παρελθόν ή άλλα δυσδιάκριτα στοιχεία.

Στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών Detective Athina 24h αναλαμβάνουμε καθημερινά έρευνες προγαμιαίου ελέγχου και σας ενημερώνουμε υπεύθυνα, εχέμυθα και αξιόπιστα για το παρελθόν του υπό εξέταση ατόμου και αν υπάρχουν οποιεσδήποτε 'σκιές', αν είχε απασχολήσει τις αρχές, αν είναι “καθαρό” το ποινικό μητρώο, αν είχε εμπλακεί σε ύποπτες ή/και παράνομες δραστηριότητες, αν έχει οφειλές ή αν είναι καθόλα εντάξει.

Επιπλέον, εξακριβώνουμε περιπτώσεις που ήταν ξανά παντρεμένος/παντρεμένη ή διαζευγμένος/διαζευγμένη ή είναι ακόμα παντρεμένος/παντρεμένη ή σε άλλη σχέση, αν υπάρχουν τέκνα αναγνωρισμένα και μη, καθώς και το επίπεδο των φιλικών και οικογενειακών σχέσεων.

Είμαστε στη διάθεσή σας 24ώρες το 24ωρο να πραγματοποιήσουμε Έρευνα Προγαμιαίου Ελέγχου για το άτομο που σας ενδιαφέρει και να σας προσκομίσουμε με τρόπο αποτελεσματικό, εχέμυθο και αξιόπιστο όλες τις πληροφορίες που αναζητάτε.