Οικονομικά ζητήματα, Εξαπάτηση

Οι προσπάθειες οικονομικής εξαπάτησης και ψευδών απαιτήσεων κάνουν συχνά την εμφάνισή τους σε όλους τους τομείς, με ορισμένες περιόδους να συναντάμε αυξημένα κρούσματα και νέες μεθοδολογίες και τεχνικές προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους.

Θύματα τέτοιων μεθόδων πέφτουν πολίτες κάθε ηλικίας. Ένα πρόσφατο παράδειγμα που δυστυχώς έχουν πέσει θύματα αρκετά άτομα μεγάλης ηλικίας, είναι η εξαπάτηση μέσω τηλεφωνικής κλήσης ότι ένα οικείο τους πρόσωπο έχει (δήθεν) προκαλέσει τροχαίο ατύχημα και για να μην μπει φυλακή πρέπει να προσκομίσουν άμεσα χρήματα. Μιαι ακόμα περίπτωση απάτης είναι όταν χτυπάνε από πόρτα σε πόρτα παριστάνοντας συνεργεία εταιρείας ηλεκτρικού ρεύματος για να τους ανοίξουν και στη συνέχεια να ληστέψουν ή ακόμα και το σενάριο που παριστάνουν το λογιστή που είπε το παιδί τους να του δώσουν χρήματα για να πάει άμεσα να καλύψει οφειλή του στην εφορία.

Θύματα όμως πέφτουν και πολλοί επιχειρηματίες που πολύ συχνά πλέον γίνονται θύματα ενδοϋπαλληλικών κλοπών, είτε έρχονται αντιμέτωποι με οικονομικές απάτες που μεταφράζονται σε σημαντική οικονομική ζημιά για την επιχείρηση που μπορεί να αμαυρώσει το κύρος και την αξιοπιστία τους στην αγορά ή ακόμα και να προκαλέσει καίριο πλήγμα στην οικονομική της κατάσταση και την ύπαρξή της.

Στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών Detectives AM Kazaki 24h, μπορούμε και σας προσφέρουμε αποτελεσματική προστασία από κάθε απόπειρα οικονομικής εξαπάτησης, παρακολουθώντας και προλαμβάνοντας όλους τους κινδύνους, αλλά και στον εντοπισμό των δραστών αν έχετε πέσει ήδη θύμα οικονομικής εξαπάτησης.