Οικογενειακές έρευνες

Δίνουμε ουσιαστικές λύσεις με αξιόπιστες και εχέμυθες οικογενειακές έρευνες, σε κάθε οικογενειακό προβληματισμό για οποιοδήποτε αγαπημένο σας πρόσωπο.

Λόγοι που προκαλούν διατάραξη σχέσεων εντός οικογενείας

Η πολυετής πείρα μας, έχει αποδείξει πως ακόμα και οι πιο δεμένες οικογένειες, είναι εξίσου πιθανό να αντιμετωπίσουν μια διατάραξη των σχέσεων μεταξύ των μελών τους, είτε για σοβαρούς είτε για φαινομενικά ασήμαντους λόγους ή καταστάσεις που τους οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Συμπεριφορές και ενέργειες που συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση είναι η απόκρυψη στοιχείων, περιστατικών, καταστάσεων και ενεργειών, η ελλιπής επικοινωνία, καθώς και η λάθος αντιμετώπιση μιας κατάστασης ή ενός εξωγενούς περισταστικού.

Όταν βρεθεί κάποιος αντιμέτωπος με ένα τόσο σοβαρό για τις οικογενειακές σχέσεις πρόβλημα, χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς και προσεκτικές ενέργειες καθώς μια λάθος αντιμετώπιση μπορεί να επιφέρει πολλά περισσότερα προβλήματα. Η πρώτη ενέργεια που κάνει ένα άτομο μόλις βρεθεί σε δύσκολη θέση και νιώσει πίεση, προσβολή, ή αισθανθεί άβολα, ντροπή, φόβο, απειλή, είναι είτε να υιοθετήσει αμυντική και αποξενωτική συμπεριφορά (που "κλείνεται" στον εαυτό του και αποφεύγει να εξωτερικέψει τις σκέψεις του και τους προβληματισμούς του) είτε να υιοθετήσει επιθετική συμπεριφορά που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίο σημείο τις διαπροσωπικές σχέσεις μέσα στην οικογένεια.  Αν πέσει στην αντίληψή σας κάποιο σοβαρό στοιχείο ή έχετε υποψίες ή/και ενδείξεις ότι κάποιο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα βιώνει μια δύσκολη κατάσταση ή κρύβει κάτι σοβαρό, είναι απαιραίτητο να συμβουλευθείτε άμεσα έναν έμπειρο και εξειδικευμένο ντετέκτιβ και εφόσον διαπιστώσει ότι χρειάζεται να γίνουν έρευνες να διευρευνήσει κάθε πτυχή του οικογενειακού προβλήματος.

Κάθε ενδοοικογενειακή έρευνα είναι απολύτως εμπιστευτική και είναι ο ιδανικός τρόπος για να λάβετε άμεσα, αξιόπιστα και διεξοδικά σημαντικές απαντήσεις, που θα σας βοηθήσουν να προλάβει δυσάρεστες καταστάσεις πριν αυτές δημιουργηθούν και να μην υπάρξουν καταστροφικές συνέπειες.

Πότε χρειάζεται να γίνει μια οικογενειακή έρευνα;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που είναι χρήσιμο να γίνει μια οικογενειακή έρευνα από έναν έμπειρο ιδιωτικό ερευνητή καθώς είναι από τους πιο αξιόπιστους τρόπους για να λάβει κάποιος σημαντικές απαντήσεις σε θέματα που τον απασχολούν. Κάθε οικογενειακή έρευνα συμβάλλει ώστε να πέσει άπλετο φως σε κάθε προβληματισμό, να αποκαλυφθεί τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στην οικογένεια σας, καταφέρνοντας στις περισσότερες περιπτώσεις να εντοπίσετε και να κατανοήσετε την πηγή του προβλήματος και τους τρόπους για να το διορθώσετε ή να το αντιμετωπίσετε επιτυχώς.

Σας παραθέτουμε τις πιο διαδεδομένες περιπτώσεις που διενεργείται μια οικογενειακή έρευνα:

  1. Θέλετε να διαπιστώσετε αν είστε θύμα συζυγικής απιστίας
  2. Ανησυχείτε μήπως το παιδί σας κάνει χρήση ναρκωτικών ή άλλων απαγορευμένων ουσιών
  3. Ανησυχείτε μήπως το παιδί σας έχει πέσει θύμα bullying στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο
  4. Έχετε υποψίες ότι το παιδί σας συναναστρέφεται με ακατάλληλα ή/και παραβατικά άτομα
  5. Έχετε ενδείξεις ότι τα περιουσιακά σας στοιχεία ξοδεύονται αλόγιστα ή με ανεξήγητο τρόπο
  6. Φοβάστε για την ασφάλεια της οικογένειάς σας
  7. Δέχεστε απειλές για εσάς ή και την οικογένειά σας για οικονομικούς ή εξωγενείς λόγους

Η οικογενειακή έρευνα από έναν έμπειρο ιδιωτικό ερευνητή, μπορεί αναμφβισβήτητα να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις σε κάθε πρόβλημα που αφορά κάποιο μέλος της οικογενείας σας. Όταν η έρευνα ολοκληρωθεί με τρόπο εμπιστευτικό, διακριτικό και εχέμυθο, έχετε μια πλήρη και απολύτως διαφωτιστική εικόνα για ότι ισχύει. Κύριο μέλημα μας σε κάθε στάδιο της έρευνας, η ασφάλεια και η προστασία των αγαπημένων σας προσώπων.