Κάμερες παρακολούθησης

Οι κάμερες παρακολούθησης έχουν αποδειχθεί σε πολλές υποθέσεις ότι αποτελούν από τα πιο σημαντικά συστήματα παρακολούθησης και αποτελούν ένα πολύτιμο σύμμαχο στη διαλεύκανση ακόμα και πολύ δύσκολων υποθέσεων.

Ωστόσο, είναι γνωστό πως η χρήση συστημάτων παρακολούθησης γίνεται μόνο για θεμιτούς σκοπούς και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτής της υπηρεσίας για αθέμιτους λόγους (βάσει του νόμου 3206/2003 που ορίζεται στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003).

Κάμερες παρακολούθησης υψηλής ανάλυσης

Στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών Athina 24h χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας κάμερες παρακολούθησης υψηλής ανάλυσης τόσο για εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους, που προσφέρουν πολύ υψηλή ευκρίνεια και μπορούμε να σας δείχνουμε υλικό που διακρίνεται καθαρά ακόμα και η πιο μικρή λεπτομέρεια.

Ποιο το όφελος στην έρευνα από τις κάμερες παρακολούθησης;

Οι κάμερες παρακολούθησης μπορούν και καταγράφουν για ώρες αποθηκεύοντας το υλικό, το οποίο στη συνέχεια ένας ιδιωτικός ερευνητής μπορεί να το μελετήσει διεξοδικά και να ανακαλύψει στοιχεία που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι. Τα στοιχεία αυτά μπορούν να αποδειχθούν στη συνέχεια πολύτιμες αποδείξεις για την τεκμηρίωση μιας υπόθεσης ή να αποτελέσουν πολύτιμες πληροφορίες για την έκβαση της.

Στις μέρες μας η ιδιωτική έρευνα με τη βοήθεια της τεχνολογίας μπορεί να ρίξει φως σε κάθε πτυχή μιας υπόθεσης, με τις κάμερες παρακολούθησης να αποτελούν έναν πολύτιμο βοηθό και ένα από τα αποδοτικότερα συστήματα παρακολούθησης.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ