Απαγωγές

Οι απαγωγές γίνονται για διάφορους λόγους και κίνητρα και ως πράξη αφορά την αρπαγή και κατακράτηση ενός ατόμου δια της βίας ή με δόλο. Η απαγωγή είναι ένα σοβαρό αδίκημα που μερικές φορές διαπράττεται για να εξυπηρετήσει άλλους σκοπούς ή και άλλες εγκληματικές ενέργειες. 

Ποια άτομα πέφτουν θύματα απαγωγών;

Στο ευρύ κοινό έχει επικρατήσει η άποψη πως θύματα απαγωγών πέφτουν συνήθως μόνο άνθρωποι με μεγάλη οικονομική επιφάνεια ή άτομα που βρίσκονται σε ανώτερα αξιώματα, και τα παιδιά τους ή οικεία τους πρόσωπα. Σύμφωνα όμως με τα δεδομένα και τα στοιχεία των αστυνομικών αρχών, τα θύματα των απαγωγών ανήκουν σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις οικονομικοκοινωνικές βαθμίδες. 

Ποια είναι τα κίνητρα των απαγωγέων;

Συνήθως το κύριο κίνητρο των απαγωγέων είναι η απόσπαση χρημάτων, είτε ως λύτρα για να απελευθερώσουν το άτομο που έχουν απαγάγει, είτε ως πηγή εσόδων σε συνάρτηση με άλλα εγκλήματα όπως η σεξουαλική εκμετάλλευση, η εμπορία ανθρώπινων οργάνων, η εμπορία λευκής σαρκός, η παιδική πορνογραφία, η εκβίαση και φύλαξη παιδιών. 

Εαν διαπιστώσατε πως κάποιο οικείο σας πρόσωπο (συγγενής ή φίλος) έχει πέσει θύμα απαγωγής, το πλέον κατάλληλο άτομο για να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει μια τέτοια απρόβλεπτη κατάσταση είναι ένας έμπειρος ιδιωτικός ντετέκτιβ. Στα γραφεία ιδιωτικών ερευνητών Detectives AM Kazaki 24h, μέσα από την πολύτιμη 40ετών εμπειρία μας, έχουμε διαχειριστεί με επιτυχία πολλές υποθέσεις απαγωγής, γνωρίζοντας σε κάθε στάδιο ακριβώς τον χειρισμό που χρειάζεται.  Είμαστε σε ετοιμότητα 24ώρες το 24ώρο να αναλάβουμε κάθε υπόθεση απαγωγής και να ενεργήσουμε άμεσα, διακριτικά και εμπιστευτικά και να σταθούμε δίπλα σας μέχρι την τελική απελευθέρωση του θύματος.